Over ons

Blank Sport

Blank Sport is een functionele sportzaak gevestigd in het winkelcentrum Vijverhof in Avenhorn, wij bieden consumenten functionele sportkleding, schoenen, accessoires tot in de winter ski en winterkleding, men kan bij Blank Sport terecht voor alle sporten, Dames en Heren Fitness, Tennis, Running, Wandelsport, Bad en Beach, Voetbal en Handbal.

Tevens is Blank Sport sterk in teamwear met goede adviezen (kledingkeuze) naar de clubs, bedrijven en andere sportgerelateerde organisaties stellen wij samen een mooi sportpakket voor u samen.

Blank Sport doet het bedrukken van Kleding zelf en kan snel schakelen waardoor de levertijden kort zijn.
De volgende merken kunnen wij in teamwear leveren; Hummel, Jako, Masita, Erima en Adidas (zie de link van Adidas.)

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in onze mooie sportzaak in Avenhorn.

Ons team bestaat uit

Mike

Hij is een sporter in hart en nieren hij doet aan veld en zaalvoetbal, hij heeft de opleiding “Bedrijfsleider detailhandel Sport en Mode” met verve volbracht.

Bert

Heeft 22 jaar gevoetbald zowel veld als zaal en is nu bezig aan zijn 21e seizoen als voetbaltrainer, heeft diverse amateurselecties in de regio getraind en de profs van FC Volendam A1, nu traint hij v.v. ZAP 1 uit Breezand.

Katja

Haar passie is wandelen en heeft meerdere keren de 4 dagen van Nijmegen gelopen, zij heeft ruime ervaring in de detailhandel, heeft gewerkt bij Livera en als filiaalmanager bij Bijou Briggitte.